logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Jak žádat o peníze, pokud jste zůstali s dětmi doma?
Úvodní obrázek

Zatím nijak, prostě buďte doma....

Info pro "naše rodiče", kteří zůstávají s dětmi doma, protože jsou zavřené školy:

S ohledem na uzavření prvních stupňů základních škol v ČR dne 14. 10. 2020, budou moci rodiče dětí mladších 10 let žádat o ošetřovné z důvodu uzavření školy. Momentálně však není ukončen legislativní proces zákona, který upravuje podmínky poskytování ošetřovného při současné epidemii, v příštím týdnu ho bude ve zrychleném režimu projednávat Poslanecká sněmovna.

Z tohoto důvodu žádáme rodiče, aby prozatím s řešením žádosti o ošetřovné vyčkali, než bude legislativní proces dokončen (pravděpodobně přelom měsíce října a listopadu). Na webových stránkách ČSSZ pak bude obratem zveřejněn nový formulář žádosti o ošetřovné, který rodič vyplní a předá svému zaměstnavateli. Není třeba se bát, že by Vám nárok na ošetřovné propadnul.

V tuto chvíli tedy rodiče, kteří zůstali s dětmi doma, musí pouze o této skutečnosti informovat svého zaměstnavatele.

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Cukrfree
starstarstarstarstar

Byli jsme zde na kontrole kyčlí novorozence. Termín jsme dostali hned ten samý den, kdy jsem zavolala. Do ordinace jsme šli přesně na čas. Pan doktor byl moc milý a pečlivý. Děkujeme!

photo
Kamila Rysova
starstarstarstarstar
Mohu jen konstatovat, že přístup ke klientovi je velice vstřícný a milý. Domácí prostředí, člověk si zde nepřipadá jako u lékaře tudíž se nestresuje. Lékař má na klienta čas, vše co potřebuje vysvětlí . Absolvovala jsem zde již nějaká vyšetření a byla jsem vždy spokojená. Mohu všem jen doporučit.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.