logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Zveme vás na zcela unikátní partnerské workshopy
Úvodní obrázek

Přejeme vám krásné podzimní dny a zveme vás na zcela unikátní partnerské workshopy na naší kliniku.

Jsme první v České republice, kteří nabízejí celosvětově uznávané workshopy: 1) Sedm principů spokojeného manželství a 2) A jsme tři (Bringing Baby Home).

Kurz „Sedm principů“ je určen manželským párům nebo partnerům. Účastníkům umožní pochopit zákonitosti dobře fungujícího vztahu, naučí je dovednostem, které mohou výrazně upevnit jeho stabilitu a vzájemné citové pouto.

Kurz „A jsme tři“ (Bringing Baby Home) je na výzkumech založený workshop zaměřený na zlepšení kvality života mladých rodin a jejich dětí. Jeho hlavním cílem je posílit vztah páru a tak vytvořit ty nejlepší podmínky pro vývoj dítěte.

Pro více informací o workshopech se prosím informujte na recepci kliniky nebo nás kontaktujte se svými dotazy přes formulář níže:

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Malika Inogamova
starstarstarstarstar
Příjemné prostředí, pěkný personál, rychle zajištění termínu a kvalitně vyšetření. Všecko je na vysoké úrovni, děkuji že se na Vás mužů obrátit s jakým koliv problémem a vždy dostanu kvalitnou péči !
photo
Lucie Knezourkova
starstarstarstarstar
Atoda me oslovila uz od zacatku hledani na internetu, vse prehledne a jednoduche. Klient je na prvnim miste a jednani je vynikajici. Komunikace se vsemi od recepce po doktory je s takovou pijemne lidskou atmosferou s vysoce profesionalnim pristupem. Hned jsem si zaplatila clenstvi a s radosti. Objednani vzdy bylo na presnou hodinu, jeste si stihnete dat cerstvou kavu v salonku. Lucie.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.