logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
ECHOKARDIOGRAFIE
Úvodní obrázek

Rádi bychom vás informovali, že na naší klinice provádíme vyšetření ECHO (echokardiografie). 

Díky vyšetření ECHO můžeme získat cenné informace o stavu srdce. To nám umožňuje posoudit sílu a koordinaci srdečního svalu, zjistit přítomnost srdečních vad, měřit velikost a tloušťku srdečních stěn, posoudit srdeční chlopně a zkontrolovat průtok krve přes srdeční komory.

Během vyšetření je pacientovi aplikován gel na hrudník a na něj je umístěna ultrazvuková sonda. Tato sonda vysílá zvukové vlny, které se odrazí od srdce a okolních tkání. Poté jsou tyto odrazy zachyceny a převedeny na obrazový systém, který poskytuje detailní zobrazení srdce v reálném čase.

Vyšetření je bezbolestné. Nepotřebuje žádnou přípravu a trvá obvykle asi 30-60 minut, v závislosti na potřebách konkrétního pacienta. Výsledky jsou okamžitě k dispozici a mohou být použity k diagnostice a sledování srdečních onemocnění.

Pokud máte jakékoli podezření na srdeční problémy nebo potřebujete pravidelné kontroly, jsme tu, abychom vám poskytli kvalitní vyšetření ECHO na kardiologii. Naše odborné týmy se postarají o vás s péčí a profesionalitou, abychom vám pomohli udržet zdraví srdce.

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Kamila Vorackova
starstarstarstarstar

Byla sem zde na komplexní prohlídce a mohu jen doporučit, skvělý přístup velmi milé jednání.

photo
Peter Janec
starstarstarstarstar

V Atoda Medical jsem již využil služeb více specialistů a pokaždé jsem byl spokojen s vysokou kvalitou služeb a velmi příjemným přístupem. Totéž mohu říci o sestřičkách a recepčních, které vždy ochotně a rychle reagovaly na jakýkoli můj požadavek.

Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.