logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Jak žádat o peníze, pokud jste zůstali s dětmi doma?
Úvodní obrázek

Zatím nijak, prostě buďte doma....

Info pro "naše rodiče", kteří zůstávají s dětmi doma, protože jsou zavřené školy:

S ohledem na uzavření prvních stupňů základních škol v ČR dne 14. 10. 2020, budou moci rodiče dětí mladších 10 let žádat o ošetřovné z důvodu uzavření školy. Momentálně však není ukončen legislativní proces zákona, který upravuje podmínky poskytování ošetřovného při současné epidemii, v příštím týdnu ho bude ve zrychleném režimu projednávat Poslanecká sněmovna.

Z tohoto důvodu žádáme rodiče, aby prozatím s řešením žádosti o ošetřovné vyčkali, než bude legislativní proces dokončen (pravděpodobně přelom měsíce října a listopadu). Na webových stránkách ČSSZ pak bude obratem zveřejněn nový formulář žádosti o ošetřovné, který rodič vyplní a předá svému zaměstnavateli. Není třeba se bát, že by Vám nárok na ošetřovné propadnul.

V tuto chvíli tedy rodiče, kteří zůstali s dětmi doma, musí pouze o této skutečnosti informovat svého zaměstnavatele.

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Sabina Günther
starstarstarstarstar
Docházím s roční dcerou k paní doktorce Podstolské. Jsem velmi spokojená s jejím individuálním přístupem, ochotou řešit i zdánlivé maličkosti. Samozřejmostí je profesionální a zároveň přátelský přístup. Také jsem ráda za příjemnou ordinaci s hracím kobercem, vyhřívaním nad přebalovacím pultem, možnost vjet s kočárkem až do ordinace. Péče sester a jejich asistence při prohlídkách je absolutně nadstandardní. Oceňuji i smskový systém, který včasné připomíná termín kontroly/vyšetření.
photo
Lucie Knezourkova
starstarstarstarstar
Atoda me oslovila uz od zacatku hledani na internetu, vse prehledne a jednoduche. Klient je na prvnim miste a jednani je vynikajici. Komunikace se vsemi od recepce po doktory je s takovou pijemne lidskou atmosferou s vysoce profesionalnim pristupem. Hned jsem si zaplatila clenstvi a s radosti. Objednani vzdy bylo na presnou hodinu, jeste si stihnete dat cerstvou kavu v salonku. Lucie.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.