logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Otevíráme nově Poradnu pro léčbu akné a odstraňování jizev po těžkém akné
Úvodní obrázek

Akné je mnoholetá choroba, která velmi obtěžuje a je často spojena s nižší kvalitou života až s psychickými obtížemi. Neléčená akné může vést k tvorbě doživotních jizev. Terapie je tedy v naprosté většině případů nutná. Akné není záležitostí pouze puberty, ale může být i celoživotním problémem.

Objednejte se k Dr.Peygerové, která se dlouhodobě léčbě akné a odstraňováním jizev po akné věnuje.

Dermatologickou léčbu akné je určitě vhodné doplnit pravidelným odborným čištěním na našem přístroji diamantové mikrodermabraze nebo Vám doporučíme kosmetické ošetření u našeho spolupracujícího kosmetického salonu. Při první konzultaci Vám navrhneme postup celé léčby.

 

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Silvia Žiaková
starstarstarstarstar

V Atode máme členstvo celá rodina. Najviac skúseností máme s pediatriou, konkrétne Dr. Draxlová. Sme veľmi spokojný s prístupom, odbornosťou a empatiou pani doktorky aj sestričky. Ďakujeme

photo
Bárbara Mazetto
starstarstarstarstar

S lékaři v Atoda máme zatím jen dobré zkušenosti. Detmatolog byl skvělý a dokázal vyléčit u našeho chlapečka strašnou infekci a nekonečný ekzém. Pediatr je vždy velmi milý a dobře naslouchá, praktický lékař i gynekolog také. Všichni vždy starostliví a nápomocní, když je potřeba.

Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.