logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Otevíráme novou budovu a další ordinace v Praze
Úvodní obrázek

Otevřeli jsme novou budovu prestižní lékařské kliniky ATODA Medical, která přináší moderní přístup k péči o zdraví do samotného srdce Prahy. Stáváme se tak špičkovým centrem pro diagnostiku, léčbu a prevenci nemocí, kombinující nejnovější technologie s odborným lékařským týmem.

Díky velké spokojenosti našich klientů jsme se rozhodli výrazně rožšířit naše služby i o nový zákrokový sál včetně zázemí, abychom mohli poskytovat nové a ještě lepší služby pod jednou střechou.

Moderní zařízení a technologie

Klinika ATODA Medical disponuje špičkovým vybavením a nejmodernějšími diagnostickými technologiemi, což umožňuje rychlou a přesnou identifikaci zdravotních problémů. Od pokročilých obrazovacích zařízení po ordinace vybavené nejnovějšími analytickými technologiemi - vše je navrženo s cílem poskytnout pacientům komplexní péči na nejvyšší úrovni.

Specializované oddělení a odborníci

Klinika nabízí specializované oddělení, která pokrývají širokou škálu téměř všech lékařských oborů. Odborníci v jednotlivých oborech jsou renomovaní lékaři s bohatými zkušenostmi a špičkovým vzděláním.

„Jsme hrdí na to, že můžeme poskytovat komplexní péči, která nejen léčí nemoci, ale také podporuje celkové zdraví a pohodu. Spolu s naším špičkovým týmem odborníků vám slibujeme individuální a citlivý přístup, protože každý pacient je pro nás na prvním místě,“ říká ředitelka kliniky, Romana Hašová.

 

Komfort a pohodlí pacientů na prvním místě

ATODA Medical kladl důraz na vytvoření prostředí, které není jen klinicky efektivní, ale také přívětivé pro pacienty. Moderní design interiéru, pohodlné čekárny a vstřícný personál přispívají k celkovému pocitu pohody a důvěry.

 

Lékařská péče a prevence

Kromě specializovaných oddělení nabízí ATODA Medical také rozsáhlé roční programy péče a prevence. To zahrnuje pravidelné preventivní prohlídky, imunizační plány a poradenství ohledně životního stylu. Klinika si klade za cíl nejen léčit stávající problémy, ale také aktivně pracovat na prevenci a udržování dlouhodobého zdraví svých pacientů.

 

  

 

Otevření nové budovy kliniky ATODA Medical představuje značný pokrok v oblasti zdravotní péče v Praze. Pacienti mají nyní přístup k jednomu z nejmodernějších zdravotnických zařízení v regionu, kde je péče o jejich zdraví na prvním místě. Zahajujeme novou éru inovativní a komplexní péče, která spojuje lékařskou expertizu s nejnovějšími technologiemi ve prospěch pacientů v Praze a okolí.

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Kateřina Martinek
starstarstarstarstar

Naprosto skvělé služby a přístup. Do Atody docházíme s malým synem a vždy naprosto spokojení.

photo
Sabina Günther
starstarstarstarstar
Docházím s roční dcerou k paní doktorce Podstolské. Jsem velmi spokojená s jejím individuálním přístupem, ochotou řešit i zdánlivé maličkosti. Samozřejmostí je profesionální a zároveň přátelský přístup. Také jsem ráda za příjemnou ordinaci s hracím kobercem, vyhřívaním nad přebalovacím pultem, možnost vjet s kočárkem až do ordinace. Péče sester a jejich asistence při prohlídkách je absolutně nadstandardní. Oceňuji i smskový systém, který včasné připomíná termín kontroly/vyšetření.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.