logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Slavnostní otevření nových ordinací ATODA Medical s Alešem Hámou a vernisáží Ivony Dancinger: Večer plný umění a inovací
Úvodní obrázek

Středa, 3. ledna 2024, se stala výjimečným dnem pro naši kliniku, kdy jsme slavnostně otevřeli dveře naší nové budovy. Tuto událost jsme spojili s exkluzivní vernisáží a prodejní výstavou uměleckých děl od talentované Ivony Dancinger. Celým večerem nás provázel skvělý moderátor Aleš Háma, který je zároveň klientem naší kliniky,

Nezapomenutelný večer zahájil jednatel kliniky, Tomáš Kruppa, který nás přivítal a přiblížil nám důležitost nových prostor v kontextu ATODA Medical a co to znamená za výhody a zlepšení služeb pro naše klienty, když došlo k výraznému zvýšení počtu ordinací z 10 na 25 včetně zákrokového sálu s místnostmi na dospávání. Díky stále větší spokojenosti našich klientů jim chceme nabídnout maximum a rozšířit kliniku o další lékařské specializace a být tak co nejkomplexnější v ambulantní péči.

Slovo následně převzala naše ředitelka, Romana Hašová, která srdečně poděkovala všem, kteří se na projektu podíleli a všem zaměstnancům za jejich práci.

Hlavním uměleckým tahákem večera byla výstava obrazů Ivony Dancinger. Její umělecké dílo nyní ozdobí naše prostory jak v původní budově, kde sídlí ordinace praktického lékaře pro dospělé a pediatra, tak i v nových prostorách, kde nyní najdete všechny naše specializované ordinace.

Událost se těšila velkému zájmu, a naši hosté tvořili pestrou směs klientů naší kliniky, významných spolupracovníků a návštěvníků z galerie paní Dancinger. Celkem se sešlo více než 130 hostů, kteří společně prožili večer plný umění, inovací a inspirace.

Otevření nových prostor představuje důležitý krok vpřed pro naši kliniku, a jsme hrdí na to, co jsme dosáhli. Těšíme se na to, co nám budoucnost přinese a na další projekty, které nám umožní ještě lépe sloužit našim klientům a pacientům.

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili této události a přispěli k jejímu úspěchu. Společně jsme udělali z tohoto večera krásný zážitek.

 

 

 

 

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Kateřina Martinek
starstarstarstarstar

Naprosto skvělé služby a přístup. Do Atody docházíme s malým synem a vždy naprosto spokojení.

photo
Frantisek Zeman
starstarstarstarstar
Super přístup a kvalita převyšuje cenu. Velmi doporučuji
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.