logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Trvalá laserová epilace
Úvodní obrázek

Jak funguje laserová epilace?
Paprsek laseru prochází chloupkem (melanin) až ke kořínkům jednotlivých chloupků a tím neničí pouze chloupek, ale celý vlasový folikul (kořínek) v pokožce. Chloupky tudíž nemají šanci znovu narůst. Permanentní epilace se i z tohoto důvodu stala velmi oblíbenou a komfortní metodou trvalého odstranění chloupků.

Laserovou epilaci je možné podstoupit v kterémkoliv věku, s jakýmkoliv typem pokožky, účinné ošetření pro ženy i muže.

Ošetření je bezbolestné, ale může být nepříjemné. Proto nejprve na upravovaná místa aplikujeme anestetický krém, který je nutné nechat působit 20 - 30 minut před epilací.

Výhody laserového odstranění chloupků:

  • bezpečné a bezbolestné ošetření
  • trvalé odstranění ochlupení a chloupků
  • účinné odstranění i pánského ochlupení
  • krátká doba ošetření
  • ošetření je možné na všech částech těla (včetně intimních partií)
  • konec zarostlým chloupkům a podrážděné pokožce

Před laserovou epilací:
Tři dny před epilací je vhodné danou oblast oholit. Před samotným zákrokem se alespoň tři týdny neopalujte, nenavštěvujte solárium. V místě ošetření by vám mohla zůstat světlá místa. V případě epilace podpaží před ošetřením nepoužívejte deodorant a při odstranění chloupků v obličeji je vhodné přijít bez make-upu.

Po epilaci laserem:
Ošetřovaná místa mohou, ale nemusí být lehce zarudlá, velmi záleží na citlivosti pokožky. Je důležité tyto partie chránit před sluncem. V případě, že zvládnete epilovaná místa schovat před slunečními paprsky, je možné ošetření podstoupit v letních měsících. Velmi důležité je chránit se faktory SPF, vhodné je také používání hydratačních krémů.

Výsledek a efekt laserové epilace:
Pro permanentní odstranění chloupků je vhodné ošetření opakovat 4 - 8x. Vše závisí na barvě ochlupení a typu pleti. Počet sezení je individuální, nelze tak stanovit úplně přesná cena laserové epilace a odstranění chloupků.

Kontraindikace:

  • velmi opálená pokožka
  • odložte ošetření, pokud jste v intervalu 4 - 6 týdnů před užívali antibiotika
  • trvalá epilace není vhodná pro osoby s epilepsií dále se nedoporučuje pro osoby s prokázaným nádorovým onemocněním kůže
  • onemocnění štítné žlázy
  • těhotenství
  • tetování
Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Petra Egerova
starstarstarstarstar

Toto zdravotní zařízení jsem si vybrala na základě toho, že když se objednáte, (sice za poplatek) tak se vám doktor věnuje přes hodinu. Vstřícný a příjemný personál na recepci vám vše vysvětlí a pak si pro vás osobně přijde lékař.Mohu jen a jen doporučit.

photo
Vilma Vaitieke
starstarstarstarstar

Po letech extrémně špatných zkušeností s lékaři pro děti v Praze - tato klinika a naše nová lékařka paní MUDr. Agnieszka Podstolská je prostě ráj. Velmi profesionální a milý přístup, rychlá obsluha, dobrá komunikace v cz nebo angličtině (!), ochota pomoci, která se jinde těžko hledá. Velmi čisté a příjemné prostředí ve srovnání s místy „zdarma“ jinde, kde najdete smradlavé přeplněné malé čekárny s hrubým personálem, zejména sestřičkami ze staré školy, které vás nenávidí za to, že jste cizinci. Děkujeme všem, že jste tu pro nás pokaždé, když je to potřeba!

Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.