logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Změna praktického lékaře: Proč vybrat ATODA Medical?
Úvodní obrázek

Už vás nebaví ztrácet čas čekáním v čekárnách? Chtěli byste chodit k lékařům, když se to hodí vám a ne jim? Toužíte po lepší dostupnosti a širokém týmu specialistů a lékařů? Zajímá vás, jak vypadá ordinace s moderním diagnostickým a lékařským vybavením?

Z důvodu velké spokojenosti a zájmu našich pacientů jsme otevřeli nové ordinace a rozšířili náš tým odborníků. Nabízíme vám brzké termíny, flexibilní možnosti objednání a kvalitní péči, když ji skutečně potřebujete. V ATODA Medical máme k dispozici nejmodernější zařízení a vynikající lékaře, kteří vám poskytnou individuální a komplexní péči. Je čas udělat změnu a zajistit si prvotřídní lékařskou péči, která bude plně respektovat vaše potřeby a váš životní styl.

Pro ty, kteří zvažují změnu svého praktického lékaře, jsme připravili několik důvodů, proč by měli zvážit přestup k nám.

 

Rosteme díky vám

Důvěra a spokojenost našich stávajících a nových pacientů jsou hnací silou našeho růstu. Od ledna jsme zdvojnásobili počet našich ordinací a zaměstnali nové lékaře v našem týmu, abychom se mohli ještě více věnovat našim pacientům. Naše rychlé rozšiřování je důkazem, že potřeba kvalitní lékařské péče je velmi žádaná a důležitá.

 

"Když jsem se stala ředitelkou ATODA Medical, chtěla jsem vytvořit místo, kde se naši pacienti budou cítit jako doma, přičemž se o ně bude starat tým špičkových lékařů. Naše klinika je umístěna v krásné historické secesní vile, kde moderní medicína splývá s domácím prostředím. Kvalita a pohodlí jsou naší prioritou." - Romana Hašová, ředitelka ATODA Medical

Prevence je klíčová

Věříme, že prevence je klíčovým prvkem dobrého zdraví. Naše pravidelné návštěvy a roční programy péče vám poskytnou jistotu, že jste v dobrých rukou.

Pokud jste nespokojeni se svým současným praktickým lékařem a hledáte pečlivější a komplexnější péči, ATODA Medical je pro vás ideální volbou. Jsme připraveni vás přivítat do naší rozšiřující se báze pacientů a postarat se o vaše zdraví s láskou a péčí, kterou si zasloužíte.

Nyní je ten správný čas na změnu.  Pokud se rozhodnete změnit svého praktického lékaře a přejdete k nám, postaráme se o všechny potřebné kroky. Stačí se nám ozvat pomocí telefonního čísla, formuláře, e-mailu či se zastavit osobně a my zajistíme přechod za vás. U nás se nemusíte trápit administrativními záležitostmi a můžete se plně soustředit na své zdraví. Vaše zdraví je pro nás prioritou!

 

"Pracuji jako praktická lékařka v ATODA Medical již několik let. Mohu říci, že je pro mě ctí pečovat o zdraví našich pacientů. Naše praxe se neomezuje jen na rychlý pohled do zdravotní karty. Máme čas klientům naslouchat, ptát se na jejich potřeby a komplexně řešit veškeré zdravotní otázky. U nás se budete cítit vítáni a opečovávání." - MUDr. Nora Grušková, Praktický lékař pro dospělé

Komplexní vyšetření na dosah ruky

V ATODA Medical chápeme, že vaše zdraví je na prvním místě. Jsme hrdí na naši schopnost poskytovat komplexní vyšetření a špičkovou péči na jednom místě. Tím vám ulehčíme cestování a usnadníme organizaci vašeho času. To není zásluha pouze našich vynikajících specialistů, ale svůj díl na tom má také úzká spolupráce mezi lékaři z různých oborů. Naše týmy spolu spolupracují a předávají informace, což umožňuje rychlou a efektivní diagnostiku a léčbu. Když k nám přicházíte na vyšetření, nemusíte obíhat množství různých specialistů, pokud by bylo zapotřebí, naši lékaři spolupracují a konzultují případy tak, aby mohli rychle reagovat na komplexní zdravotní otázky.

Naši praktici věnují každému pacientovi dostatek času a pozornosti. Nejde jen o rychlý pohled do zdravotní karty, ale o hloubkové porozumění vašeho zdravotního stavu. Díky tomu můžeme provádět diagnostiku s větší přesností a zabývat se potenciálními zdravotními problémy dříve, než se stane něco závažného. Vaše zdraví je pro nás prioritou!

icon
Pacient je vždy
na prvním místě
icon
My zajistíme
veškerou péči
icon
Vše komplexně pod
jednou střechou
icon
Svěříte se do rukou
profesionálů
icon
Velmi uklidňující
prostory v secesní vile
icon
Staráme se o
celé rodiny
icon
Ohlídáme všechny
preventivní prohlídky
icon
Jsme tu pro všechny
už od narození
circle

Roční programy péče

Nabízíme unikátní roční programy péče s možností pravidelného lékařského a fyzioterapeutické vyšetření, což je klíčový krok v prevenci nemocí. Zatímco pojišťovna vám hradí vyšetření maximálně jednou za dva roky, u nás máte nárok na každoroční vyšetření.

Naši lékaři provádí v rámci komplexního vyšetření kontrolu vašich vitálních funkcí, krevního tlaku, hladiny cukru v krvi a dalších důležitých ukazatelů. Tato každoroční pravidelná vyšetření nám umožní identifikovat rizikové faktory a včas reagovat na potenciální problémy. Preventivní prohlídky by měly být pro každého jedince prioritou, a proto se postaráme o vaše zdraví průběžně, nejen v případě potíží.

 

Široká škála specializací a lékařských služeb

V ATODA Medical jsme hrdí na to, že můžeme nabídnout širokou škálu specializací a lékařských služeb. Naši lékaři patří mezi největší odborníky ve svých oborech a jsou připraveni poskytnout vám péči na nejvyšší úrovni.

 

Jaké lékařské obory najdete v ATODA Medical?

* Naši specialisté na estetickou dermatologii disponují nejnovějšími technologiemi a nástroji pro zlepšení vzhledu a zdraví pleti. Naše moderní zařízení umožňují odstranění vrásek, omlazení pleti, a odstranění pigmentových skvrn. S dovednostmi našich odborníků a nejnovějším vybavením v ATODA Medical můžete očekávat výsledky, které vám dodají sebevědomí a zvýrazní vaši přirozenou krásu.

 

"Máme týmy lékařů a specialistů ze všech možných oborů, kteří svou práci mají rádi a neustále se vzdělávají. Naším cílem je poskytovat nejlepší zdravotní péči, včetně praktikování moderních léčebných postupů a nákupu nejmodernější techniky. S námi jste v dobrých rukou." - Romana Hašová, ředitelka ATODA Medical

 

O pacienty se staráme s maximálním úsilím

  • Můžete si spustit videoprohlídku kliniky

Chcete si před návštěvou kliniky udělat představu o našem prostředí? Na našem webu můžete spustit videoprohlídku kliniky, abyste si prohlédli naše moderní a uklidňující prostory.

 

  • Nadstandardní zdravotní péče pro celou rodinu

V ATODA Medical jsme se zaměřili na poskytování nadstandardní zdravotní péče pro všechny členy vaší rodiny. U nás se budete cítit jako na návštěvě u svých nejlepších přátel. Naší předností je komplexní lékařská péče pod jednou střechou. Důležitým prvkem je také sdílení lékařské dokumentace mezi jednotlivými specializacemi a v případě potřeby také její využití při ošetření jednotlivých členů rodiny.

 

  • Komplexní lékařská péče pod jednou střechou

Nabízíme komplexní lékařskou péči, která zahrnuje širokou škálu specializací a služeb. U nás najdete týmy vynikajících specialistů, kteří mají bohaté zkušenosti v oboru a jsou připraveni poskytnout vám tu nejlepší možnou zdravotní péči.

 

  • Velmi krátká čekací doba a objednání na přesný čas

"Dlouhé čekání u lékaře může být stresující. V ATODA Medical jsme se rozhodli vše změnit. Pacienti se u nás mohou objednat na konkrétní termín a přesný čas, což jim umožňuje plánovat svůj den bez zbytečného čekání." - MUDr. Martin Bortlík, Dermatologie

 

  • Péče od narození až po stáří

Ošetříme všechny, a to od narození až po stáří. Věříme, že prevence je klíčová, a proto jsme tu, abychom ohlídali všechny preventivní prohlídky a postarali se o vaše zdraví v každém věku.

 

  • Svěřte se do rukou profesionálů

Naši lékaři mají bohaté zkušenosti a neustále se vzdělávají, aby vám mohli poskytnout nejmodernější a nejlepší zdravotní péči. S námi jste v bezpečí a současně se můžete spolehnout na kvalitu. S naší dlouholetou historií a spokojenými pacienty si můžete být jistí kvalitou našich služeb. Naše kliniky jsou akreditované a splňují nejvyšší standardy zdravotní péče.

Kliniku pravidelně vylepšujeme a investujeme do nejmodernějších lékařských přístrojů, abychom zajistili pacientům prvotřídní zdravotní péči s využitím nejnovějších technologií. Stále se snažíme inovovat a zdokonalovat.

 

  • Příjemné domácí prostředí

"Domácí prostředí hraje důležitou roli v pohodě pacientů. Naše secesní vila je promyšleně navržena tak, abyste se cítili uvolněně a komfortně, což je pro vaše zdraví také důležité." - Romana Hašová, ředitelka ATODA Medical

 

  • Pacient je vždy na prvním místě

V ATODA Medical máme jednoduchý, ale důležitý postoj: pacient je vždy na prvním místě. S maximálním úsilím se staráme o vaše zdraví a snažíme se vám poskytnout péči, kterou si zasloužíte.

Nezáleží na tom, zda jste dlouhodobým obyvatelem České republiky, cizincem žijícím v ČR nebo expatem. Jsme tu pro všechny. Naši lékaři mluví anglicky a jsou připraveni vám poskytnout dlouhodobou a kvalitní zdravotní péči.

 

Zavolejte ještě dnes

Pokud hledáte lékaře, který vám poskytne nadstandardní péči, nenechá vás dlouho čekat a má profesionální přístup, neváhejte se k nám objednat. Změňte svého praktického lékaře a zdravotní péči k lepšímu s ATODA Medical ještě dnes.

 
Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Darek Filip
starstarstarstarstar

Úžasná recepční, Profesionální přístup, krátké objednání, žádné čekání, MUDr Beňo - super zákrok-super komunikace…jsem naprosto spokojen.

photo
Eva Mom Platts
starstarstarstarstar

Atoda medical není jen tak ledajaká lékařská klinika, je to domov daleko od domova, když potřebujete péči o své děti. Od chvíle, kdy vejdete dovnitř, do chvíle, kdy odejdete, se cítíte vítáni, cítíte se opečováváni, cítíte se pochopeni. Recepce je čistá, prostorná, všechny recepční a recepční byli dobře vyškoleni a měli bezvadné chování, vidíte 2 pohovky, velký stůl pro pacienty, krásné a uklidňující umění na stěnách, české, anglické, německé knihy na poličce, pokud dostanete žízeň, při čekání máte občerstvení k dispozici ihned. Koupelny jsou také v areálu. Pokoje lékařů jsou dobře osvětlené, čisté, vybavené nástroji potřebnými pro vaši péči. Komunikoval jsem se společností Atoda medical prostřednictvím telefonu a e-mailu a vždy rychle odpověděli. Vřele doporučuji Atodu medical jednotlivcům i rodinám. Moje děti viděly MUDR. Podstolská, která byla milá, nikdy nespěchala, byla znalá, dobře se s ní domluvila, mluvila česky a anglicky (jsem Češka, vdaná v zahraničí).

Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.