logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Nechte si vyšetřit křečové žíly právě nyní!
Úvodní obrázek

Léto je nejvhodnější období pro vyšetření křečových žil a jiných žilních anomálií. V teple se cévní potíže zvýrazní a specialista v tomto oboru – angiolog, snáze stanoví diagnózu. Prosvítání drobných žilek je kosmetický problém, může ale časem přerůst v něco mnohem vážnějšího. Navštivte naši angiologickou poradnu, máme momentálně minimální čekací lhůty.

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Daniel Bobek
starstarstarstarstar

Pan doktor Pavel Beno neuvěřitelný profesionál, ostatní také,sice zaplatíte,ale stojí to za to. Už po příchodu se začnete cítit jako VIP, jde přece i zdraví, už nikdy se nenechám ošetřit jinde. Už se těším na kontrolu, pan ex primář je kapacita,všem doporučuji a upřímně,zažil jsem toho už hodně po nemocnicích kde s k vám chovají jako by jste je obtezovali.

photo
Sabina Günther
starstarstarstarstar
Docházím s roční dcerou k paní doktorce Podstolské. Jsem velmi spokojená s jejím individuálním přístupem, ochotou řešit i zdánlivé maličkosti. Samozřejmostí je profesionální a zároveň přátelský přístup. Také jsem ráda za příjemnou ordinaci s hracím kobercem, vyhřívaním nad přebalovacím pultem, možnost vjet s kočárkem až do ordinace. Péče sester a jejich asistence při prohlídkách je absolutně nadstandardní. Oceňuji i smskový systém, který včasné připomíná termín kontroly/vyšetření.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.