logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Zveme vás na zcela unikátní partnerské workshopy
Úvodní obrázek

Přejeme vám krásné podzimní dny a zveme vás na zcela unikátní partnerské workshopy na naší kliniku.

Jsme první v České republice, kteří nabízejí celosvětově uznávané workshopy: 1) Sedm principů spokojeného manželství a 2) A jsme tři (Bringing Baby Home).

Kurz „Sedm principů“ je určen manželským párům nebo partnerům. Účastníkům umožní pochopit zákonitosti dobře fungujícího vztahu, naučí je dovednostem, které mohou výrazně upevnit jeho stabilitu a vzájemné citové pouto.

Kurz „A jsme tři“ (Bringing Baby Home) je na výzkumech založený workshop zaměřený na zlepšení kvality života mladých rodin a jejich dětí. Jeho hlavním cílem je posílit vztah páru a tak vytvořit ty nejlepší podmínky pro vývoj dítěte.

Pro více informací o workshopech se prosím informujte na recepci kliniky nebo nás kontaktujte se svými dotazy přes formulář níže:

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Peter Janec
starstarstarstarstar
I've already used services of more specialists in Atoda Medical and every time I was satisfied with high quality service and very pleasant approach. All the same I can say about the nurses and receptionists who were always willing and quick to respond to any of my requests.
photo
Aleš Háma
starstarstarstarstar
ATODA Medical je pro mne ostrov péče v servisu o mé tělo. Lidský přístup, komfort a flexibilita to jsou důvody proč, když mé tělo něco potřebuje, jdu právě sem.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.