logo
icon
Ordinační doba
Po - Pá 7:30 - 19:00
Vážení klienti, dovolujeme si vás informovat, že dne 8.5. bude klinika zavřena.
Recepce : +420 277 003 100 Ordinační doba: Po - Pá 7:30 - 19:00
Vážení klienti, dovolujeme si vás informovat, že dne 8.5. bude klinika zavřena.
Trápí vás problém s inkontinencí nebo vzhled vašich intimních partií?
Úvodní obrázek

Intimní pohoda a sebevědomí jsou klíčové pro naplňující a radostné životy žen. Nicméně, faktory jako těhotenství, porod a přirozený proces stárnutí mohou přinést nežádoucí změny v intimní oblasti. Naštěstí existuje inovativní a efektivní řešení, které může napomoci ženám získat zpět jejich sebevědomí a intimitu – laserové omlazení intimních partií.

Laserová epilace intimních partií je moderní, bezpečná, efektivní a šetrná k ženskému tělu, zaměřuje se na dvě konkrétní oblasti – omlazení vagíny a odstranění inkontinence u žen.

Laserové omlazení intimních partií je revoluční technika, která může zlepšit vzhled a funkčnost intimní oblasti. Pomocí šetrného laserového záření je možné snížit nežádoucí pigmentaci, zlepšit texturu kůže, stimulovat tvorbu kolagenu a dokonce redukovat nepříjemné příznaky menopauzy, jako je suchost a pálení. Tento bezbolestný postup pomáhá ženám cítit se pohodlněji a sebejistěji ve svém těle.

Dalším inovativním řešením je odstranění inkontinence u žen pomocí laserové terapie. Problémy s inkontinencí mohou být nejen nepohodlné, ale také omezující ve všedním životě. Laserová terapie poskytuje neinvazivní a bezpečné řešení pro ženy trpící inkontinencí. Laserový zákrok cíleně posiluje svalové a kolagenní struktury, které podporují kontrolu močového měchýře. Výsledkem je větší síla a pevnost svalů a významné zlepšení problémů s inkontinencí.

Naši specialisté vám poskytnou individuální péči a podporu po celou dobu vaší rejuvenační cesty. Jsme tu, abychom vám nabídli diskrétní, profesionální a účinné řešení.

Objednejte se na konzultaci s naším gynekologem MUDr. Martinem Hrehorčákem a rozlučte se s pálením a svěděním, s vaginální suchostí, bolestí při pohlavním styku, záněty a inkontinencí.

 

Získejte zpět kontrolu nad svým intimním životem.


 

Máte dotaz? Nebo se chcete objednat? Napište nám!
Naši pacienti nejvíce oceňují
photo
Lucie Knezourkova
starstarstarstarstar
Atoda me oslovila uz od zacatku hledani na internetu, vse prehledne a jednoduche. Klient je na prvnim miste a jednani je vynikajici. Komunikace se vsemi od recepce po doktory je s takovou pijemne lidskou atmosferou s vysoce profesionalnim pristupem. Hned jsem si zaplatila clenstvi a s radosti. Objednani vzdy bylo na presnou hodinu, jeste si stihnete dat cerstvou kavu v salonku. Lucie.
photo
Míla Havlová
starstarstarstarstar
Prijemne jednani, vsichni byli naprosto profesionalni od pani recepcni, sestricky, az po pani doktorku. Dekuji.
Zpráva
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.